Galerija

Pejzaži – Drava

U istraživanju vizualnih mogućnosti pejzaža, vrlo sam često posjećivao rijeku Dravu. Ta me rijeka naučila mnoge stvari o ljepoti.

Pejzaži – čamci

Čamci i brodovi su česti motivi koje viđamo uz rijeke i mora. Ja ih percipiram kao bića koja mi pričaju neku svoju životnu priču. Svojom pojavnošću uvijek za mene prodiru u sferu portretne umjetnosti.

Pejzaži – molovi

S vremenom mi se nakupilo dosta pejzaža u kojima sam za prednji plan koristio molove. Djeluju mi nekako kontemplativno, meditirajuće… Uvijek su mi zanimljivi, nikad ne propustim snimiti mol ako na njega naiđem u nekom dobrom svjetlu.

Pejzaži – more

Osim rijeke, more je motiv koji ne propuštam vizualno doživjeti i fotografski zabilježiti.

Pejzaži – Mađerkin breg

Najslikovitiji brežuljak mojeg rodnog Međimurja bio je predmet mojeg interesa do 2021. godine. Više ga neću snimati jer je vizualno narušen izgradnjom velikog vidikovca na vrhu brijega. Neki od meni najdražih pejzaža snimljeni su upravo na njemu.

Pejzaži – noćni

Zvjezdano nebo i krajolik tek u silueti ili prošaran mjesečinom je odličan teren za istraživanje ljepote pejzaža. Nokturalni motivi me privlače od početka bavljenja fotografijom, u posljednje vrijeme ne više urbani, nego pejzažni.

LICA – izložba

Projekt LICA u kojem je fotografiran 501 čovjek tijekom 16 termina fotografiranja tijekom 2013., 2014. i 2015. godine završio je izložbom fotografija. Ovdje možete pregledati 25 fotografija s te izložbe.